Artikkel 11 Og Artikkel 13 Eu | docinsider.com
Sherlock Holmes A Game Of Shadows Story | Wayfair Shark Vacuum | 2br Hjem Til Leie I Nærheten Av Meg | Ian Jurassic Park | Tequila Citrus Chicken | Rolls Royce Ghost Coupe 2018 | Carlos Santana Sandaler | Redmi Note 5 4 GB Ram Flipkart

EU sa ja til «sensurmaskiner og lenkeskatt»

Artikkel 11 omhandler redaksjonelt innhold og innebærer at aktører som viderebringer nyheter fra andre, må betale for det. Artikkel 13 sier at plattformer som Google, Youtube og Facebook selv må sikre at opphavsretten ikke brytes hos dem, og at de må betale for bruk av innhold som lastes opp. – Vi trenger strengere regulering. under henvisning til traktaten om opprettelse av Det europeiske fellesskap, særlig artikkel 95 og artikkel 152 nr. 4 bokstav b, under henvisning til forslag fra Kommisjonen, 2. under henvisning til uttalelse fra Den europeiske økonomiske og sosiale komité, 3. etter samråd med Regionkomiteen. Og "memes" etc. er fortsatt beskyttet av "fair use"-lovgivning i alle EU-land, så her er det mye skrik og skrål og hønsefjær og lite kylling. Det er omtrent som å spole tilbake til 70-tallet da KrF advarte mot hvor fælt det ville bli når rett til selvbestemt abort ble innført.

Artikkel 13. Bestemmelsene i artikkel 11 og 12 skal ikke være til hinder for forbud eller restriksjoner på import, eksport eller transitt som er begrunnet ut fra hensynet til offentlig moral, orden og sikkerhet, vernet om menneskers og dyrs liv og helse, plantelivet, nasjonale skatter av kunstnerisk, historisk eller arkeologisk verdi eller den industrielle eller kommersielle eiendomsrett. Kan gi streng sensur og overvåking: Nytt EU-lovforslag skaper panikk. Artikkel 11 og Artikkel 13. Artikkel 13 skal beskytte opphavsretten. Ethvert nettsted blir med dette selv ansvarlig for at det som deles hos dem, ikke bryter opphavsretten. EØS-avtalen artikkel 10 toll EØS-avtalen artikkel 11 kvantitative restriksjoner EØS-avtalen artikkel 12 eksportrestriksjoner EØS-avtalen artikkel 13 import- og eksportrestriksjoner: unntak EØS. Europalov© er Lovdatas nettsted for informasjon om beslutningsprosessen for EØS- og Schengen-saker fra EU til Norge. Om Europalov. § 1. Gjennomføring av personvernforordningen. EØS-avtalen vedlegg XI nr. 5e forordning EU 2016/679 om vern av fysiske personer i forbindelse med behandling av personopplysninger og om fri utveksling av slike opplysninger samt om oppheving av direktiv 95/46/EF generell personvernforordning gjelder som lov med de tilpasningene som følger av vedlegg XI, protokoll 1 og avtalen for øvrig.

Dette er det viktigste å vite om Artikkel 13: Direktivet ble opprettet av EU for å behandle urettferdige forskjeller i inntekter generert av skapere og innholdseier og nettplatformene som er. Vi er dessverre medlem av EØS og har godtatt alle regler fra EU siden 1993, selv om vi har sagt NEI! 2 ganger. Våre politikere gir faen i Artikkel 13 og dette kommer til å ramme Alternativ media kraftig. Selv her i Norge. Kommer dessverre til å havne her også. Hva er så problemet? Du kan følge link og lese hele dokumentet, det er altså artikkel 13 men også artikkel 11 som skaper furore. Her blir det stilt krav til store plattformer på internett. De skal overvåke og sørge for at materiale som er opphavsbeskyttet ikke blir fritt delt på internett. 06.11.2019 · Artikkel 13 – Om ytrings- og opplysningsfridom «Alle barn har rett til å få informasjon om det dei lurar på og rett til å gi uttrykk for det dei meiner, så lenge dei ikkje bryt med andre sine rettar.

Lov om behandling av personopplysninger.

EØS-artikler europalov.

Internett-pionerer advarer mot foreslått EU-direktiv om opphavsrett. De skriver at mange vanlige brukere vil rammes av bestemmelsene i Artikkel 13 fordi unntaksbestemmelser og begrensninger knyttet til opphavsrett rett og slett er ignorert i Artikkel 13. EU-politikere stemte for den omstridte reformen av opphavsrett på internett. Motstanderne kjemper videre, da ingenting er endelig avgjort. Illustrasjonsbilde: EU er i ferd med å innføre en temmelig omstridt reform av opphavsrettslovgivningen. Disse kalles for Artikkel 11 og 13.

Belgiske Grand Prix Høydepunkter
Rose Marie Reid
Duke Basketball Michigan State
Hotel Gletscher Belvedere
Anbefalt TV-antenne For Mitt Område
Hoteller I Nærheten Av Johnston Canyon
Longchamp 1515 Størrelse
Langur Ikea Barnestol
Design Og Bygg Ditt Eget Skur
Beste Nettsted For Falske Vesker
Øvelser For Å Styrke Lår Og Knær
Beste Hammer 2019
Stopp Wood Bees
Pelsfrakk Skjerf
Topp Liste Over Parfymerker For Herrer
8 Ft Rundt Spisebord
Gjentatte Hus Til Salgs I Dalpark
Xenon Bulbs Near Me
Gode ​​ønsker For Jul Og Nyttår
Asus Dvd Driver Windows 10
Lynx Africa Spray
Gauri Khan Sladder
Business Management Manager
Christmas Cupcake Picks
Hva Endte Dow Jones Industrielle Gjennomsnittsdag I Dag
Yeezy Boost 350 Statisk
Logan Koala Sanctuary
Tradisjonell Oppdretter Av Shar Pei
Ingen Gjenopprettings-e-post
Guddommelig Helbredelse Gjennom Jesu Blod
Hold Flått Utenfor Gården
Ankelstøvler Spiss Tå Blokk Hæl
Mercedes Benz Lg1519 6x6
Chanel Tasche Timeless Classic
Karl Strauss Frokostbuffé
Biskop Tutu Og Dalai Lama
Liste Over Guder Fra Aesir Og Vanir
Hjemmelaget Hoover Carpet Cleaner Solution
Clay Based Cat Litter
Alfred Sung Forever Utgått
/
sitemap 0
sitemap 1
sitemap 2
sitemap 3
sitemap 4
sitemap 5
sitemap 6
sitemap 7
sitemap 8
sitemap 9
sitemap 10
sitemap 11
sitemap 12
sitemap 13
sitemap 14
sitemap 15