Onedrive Synkroniseringsfiler Som Er Delt Med Meg | docinsider.com
Sherlock Holmes A Game Of Shadows Story | Wayfair Shark Vacuum | 2br Hjem Til Leie I Nærheten Av Meg | Ian Jurassic Park | Tequila Citrus Chicken | Rolls Royce Ghost Coupe 2018 | Carlos Santana Sandaler | Redmi Note 5 4 GB Ram Flipkart | Disney World Park Planner

Logg påfor å se filer og mapper som er delt med deg. Klikk deltunder OneDrivei navigasjons ruten. Filer eller mapper som deles med deg, vises under navnene på personene som delte dem. Filer eller mapper som du har delt med andre, vises under delt av meg. Hvis du vil ha mer informasjon, kan du se dele OneDrive-filer og-mapper.. Du må logge på Office med en Microsoft-konto eller en jobb- eller skolekonto for å se dokumentene som er delt med deg. Delt med meg viser bare dokumenter fra OneDrive – Personlig, OneDrive for Business og SharePoint Online. Hvis noen som deler en fil med deg angir tilgangsnivået ditt til «redigere», kan du også dele. Flytte delte filer og delte mapper på OneDrive. Når du flytter filer mellom delte mapper, mister de sine eksisterende tillatelser og får i stedet samme tillatelser som mappen du flytter dem til. Hvis du for eksempel flytter et element til en skrivebeskyttet mappe, blir elementet skrivebeskyttet i tillegg. Når du logger på med en personlig konto, kombineres den delte visningen av meg med filer som andre personer har delt med deg. Se filer som er delt med deg i OneDrive personlig Hvis du vil ha mer informasjon om dette.

Du kan bruke OneDrive til å dele bilder, Microsoft Office-dokumenter, andre filer og hele mapper med andre personer. Filer og mapper du lagrer i OneDrive, er private til du bestemmer deg for å dele dem, og du kan se hvem en OneDrive-fil deles med eller avslutte delingen når som helst. En av de aller største fordelene med Office 365 er muligheten til å samarbeide og dele med andre. Når du deler et dokument vil det sendes en e-post til personen du deler med. Man kan åpne det delte dokumentet direkte herfra. Du vil også kunne finne alle dokumenter som er delt med deg i OneDrive for Business – under «Delt med meg». 19.05.2016 · En av de aller største fordelene med Office 365 er muligheten til å samarbeide og dele med andre. Når du deler et dokument vil det sendes en e-post til personen du deler med. Man kan åpne det.

22.10.2017 · Se filer som er delt med meg - Office. I denne videoen viser vi hvordan du kan se alle filer som er delt med deg i ett av. Beginner's Guide to OneDrive for Windows -2019. I SharePoint Online, kan du dele et dokument med en bruker. Dokumentet vises på brukerens delt med meg på OneDrive for Business personlig område. Du kan slette dokumentet som du tidligere har delt, eller du kan fjerne tillatelser til dokumentet. Dokumentet vises fremdeles på delt med meg-siden for brukeren du delte elementet med tidligere. Obs! Få 5 GB gratis lagringsplass i skyen for OneDrive! Lagre filer og bilder i OneDrive og få tilgang til dem fra en hvilken som helst enhet, hvor som helst. Dette nettstedet bruker informasjonskapsler for analyser, tilpasset innhold og annonser. Ved å fortsette å bruke nettstedet godtar du å. Få tilgang til filene dine uansett hvor du er – med Google Disk får du sikker lagring og sikkerhetskopiering i nettskyen for bilder, videoer, dokumenter med mer.

Måter Å Forbedre Eggkvaliteten For Ivf
Tiny Bump On Lip Line
Kindle Cloud Reader Logg På
Carhartt Rugged Flex Rigby Dungaree Bukser For Menn
Ipad Pro-versjoner
Ny Ford Transit Bobil
2011 Srx Til Salgs
Josh Dun Snapback
Kpa X 100
Baby Girl Gold Bow Pannebånd
Kanadisk Dollar Til Britisk Pundbørs
Adirondack Utemøbler Sett
Bryant 3 Ton Air Handler
Walmart Lookout Tower
12634 Togkjøringsstatus I Dag
Lol Til Dota 2-guide
Hydrasjonspakke Uten Blære
Baby Pink Satin Top
Night Sky Led Taklamper
Star Trek 2016
Kalkulator For Skatterefusjon For Skatteåret 2018
Auto Tune Pro Tools Først
Burberry Touch For Men 30ml
Ted Cruz 2018-kampanje
Hvorfor Spotify Shuffle Play
Sleeping Mouse Drawing
Floor Of Mouth Bumps
Corgi With Long Tail
Launcher Golf Club
Lowes Klær Skap
Menn Vil Bli Respektert
Raci Chart Forklart
Constellation Electric Leverandør
Klassisk Mini Inlet Manifold
Pink Discharge 25 Uker Gravid
Sherry For Lobster Bisque
Ta Along Town Play Mat
Tory Burch Miller Natural Leopard
Ruby Tuesday Deals 2 For 24.99
Old Style Baby Bouncer
/
sitemap 0
sitemap 1
sitemap 2
sitemap 3
sitemap 4
sitemap 5
sitemap 6
sitemap 7
sitemap 8
sitemap 9
sitemap 10
sitemap 11
sitemap 12
sitemap 13
sitemap 14
sitemap 15